Adskillig halloween udklædning plus for øvrigt oktoberfest kostumer

Kan du heller ikke vente til halloween? I oktober skal min ven og mig til halloweenfest på vores job, og han kunne godt tænke sig, at jeg køber vores kostumer. I øvrigt er det også til efterår, der skal være den såkaldte oktoberfest. Til oktoberfesten har man oktoberfest kostumer på, hvilket er tyrolerkostumer. Jeg har reflekteret over en masse forskellig halloween udklædning. Af den årsag tog jeg i en kostumebutik på hovedgaden her forleden dag. Forretningen havde alverdens kostumer, og der var mange fortræffelige iblandt. I kostumebutikken var der adskillig halloween udklædning og faktisk oktoberfest kostumer, men yderligere rigtig meget sjovt udstyr = parykker, sminke og masker, med mere. Til at begynde med kiggede jeg på kostumer for at blive inspireret. Efterfølgende bevægede jeg mig hen til masker, parykker samt sminke, og ligeledes her var der et enormt udvalg. Jeg købte to ret smarte dragter. Jeg tog hjem til kammeraten for at vise ham vores halloween udklædning, da jeg havde været inde i forretningen med udklædninger. Han var begejstret, idet han regnede ud, at det var vampyrer, som vi skulle være. Jeg ser frem til at se mig og min kammerat i de kostumer, jeg har købt. Jeg glæder mig endvidere til at se vores medarbejderes kostumer. Jeg har på fornemmelsen, at vi kommer til at blive uhyggelige i dragterne. For resten nævnte jeg de der oktoberfest kostumer, og så snakkede vi om, hvorvidt vi skulle tage til en oktoberfest sammen. Af en eller anden grund er kostumefester altid en del mere sjove end normale fester. Det bliver helt sikkert en interessant halloweenfest.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>