Ægtefællens vigtigste ønske er et arkitekttegnet hus…

Vi kan fornemme, at det er tid til, at konen & jeg flytter i et arkitekttegnet hus. I længere tid har min bedre halvdel og jeg følt os hjemme i en ret bitte ejerlejlighed inde i København. Men lige nu er tiden inde til, at vi føler for at have rede i en rigtig husblok. Den drøm skal forstås i i sammenhæng med den kontekst, at vi tænker, at der ik går virkelig lang tid, før vi skal have børn! Vi stræber efter et arkitekttegnet hus, fordi kæresten og jeg har den overbevisning, at dé er de mest tjekkede. Men i øvrigt også fordi, at kæresten og jeg er fuldt bevidste om, at en ombygning ligeledes på ingen tid koster mange penge. Vi har i flere måneder reflekteret over: hvad koster en tilbygning egentlig. Men nu har vi eksamineret dét, og erkender, at en ombygning hurtigt bliver dyrere end et arkitekttegnet hus, hvori vi alene har lov til at bestemme. Det har været vores dagdrøm lige siden vi mødtes at leve i et arkitekttegnet hus!

Min allerbedste ven og jeg er jublende over at møde arkitekten, der har fået til opgave skitsere vores arkitekttegnet hus. Og min udkårne og jeg bringer med os begribeligvis samtlige af vores idéer, og så må vi se, hvad, der kan fungere i praksis. Dét drejer sig naturligvis om, hvor mange moneter, kæresten og jeg ønsker at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som allerede nævnt, havde min bedre halvdel og jeg allerede erkendt, hvad en ombygning kræver af investeringer, og det ville blive mindst ligeså dyrt som et arkitekttegnet hus. Min udkårne og jeg har tillige analyseret: hvad koster en tilbygning såfremt man indbefatter alle uforudsete udgifter. & det er cirka akkurat så kosteligt, som både en ombygning & et arkitekttegnet hus. Derfor beholder vi vores målsætning om et arkitekttegnet hus. Og vi kan overhovedet ik vente med at få besøg af venner & familie i vores eget arkitekttegnet hus. & vi begge er ekstatisk over, at et fantastisk familieliv med små rollinger skal iværksættes i et herligt arkitekttegnet hus…