Al børnetøj ka’ jeg allerbedst lide at betale for online

P.T. er situationen sådan; undertegnede er højgravid & interesseret i sødt, småt børnetøj {www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html}.

Derudover er min mand selvfølgelig også rigtig henrykt. I fem måneder havde vi prøvet på at blive gravide, og en dag skete det pludselig. Jeg blev scannet her forleden, og jeg skal have en pige. Det var faktisk også mit gæt. I morgen eftermiddag skal vi ud at se på børnetøj og meget andet til vores lille nye pige, fordi så er vi forberedte, til den dag hun kommer. Det lille pus skal bare forkæles med et helt skab fyldt med pænt børnetøj.

Min mening er, at alt børnetøj er dejligt! Jeg er egentlig bange for, jeg kommer til at bruge for mange stakater på det. Min mand ville vist blive rigtig utilfreds over det, for vi har kun sparet et nøjagtigt beløb sammen til ting til babyen. Til trods for det, køber han selv, efter min mening, alt for mange skjorter, hvilket ikke er nødvendigt, for de ligner alle sammen hinanden. Børnetøj er langt mere vigtige end hans skjorter er, da babyen jo hurtigt kommer til at vokse ud af sine mindste bodystockings og har brug for nye.

Denne situation har andre kommende mødre sikkert også prøvet: Min moster kom forbi i tirsdags og overdrog mig en masse af min søsters og mit oldgamle børnetøj, men det vil jeg overhovedet ikke have, min prinsesse skal eje. Hun behøver nyt børnetøj, og jeg ser frem til at tage ud at købe det. Det gør min mand til gengæld ikke. Han gider faktisk ikke med ud at købe det, så jeg har sat ham til at købe mange andre ting end børnetøj som for eksempel bleer, vugge og sutter. Elementer, man SKAL købe inden hun kommer – Andenpladsen går så til børnetøj.