Algebehandling tag – tips til tagrens, facaderens og fliserens

Facaderens

Ønsker en frisk facade, som er som da den var helt ny, så er facaderens den rette løsning. Har du graffiti på muren er facaderens ogsåígen løsningen på dit problem. Man kan overveje at klare arbejdet på egen hånd, men hvis du ikke er påpasselig risikerer din facaderens at skade muren. Fx kan kemisk behandling eller sandblæsning ødelægge og affarve murværket. Bruger du sandblæsning kan muren blive mere følsom for ny skidt, mens kalkede facader ikke tåler kemisk facaderens. Så opsøg den gode vejledning hvis du ikke betaler dig fra et professionelt arbejde, så arbejdet bliver udført nænsomt og effektivt.

Algebehandling – tag og tagrens

Om foråret og i den tidlige sommer er der sæson for tagrens og algebehandling tag. Det er en god tanke at tage kontakt til en professionel virksomhed, for det vil være en besværlig opgave at kravle rundt oppe på taget og fikse tagrens selv. Du tænker ganske givet, hvorvidt du ikke kan ignorere det, men de alger skal renses væk, idet de udvikles til mos og medføre frostsprængninger. Desuden vil løbende algebehandling tag og tagrens hæve tagets levetid.

Fliserens (alge-stop.dk/rensning-af-fliser/rens-og-impraegnering-af-fliser)

Døjer du med flisepest eller beskidte, fedtede fliser så køb fliserens. Køb fliserens og ordn arbejdet selv via højtryk eller knofedt – eller kom omkring hyret og bestil prof håndværkere der kan klare tjansen effektivt og hurtigt. Det er det simpleste, for gør du arbejdet på egen hånd, skal du bl.a. være forsigtig for ikke at vaske fugesandet bort, såfremt du renser med højtryk. Og knofedt er jo altid særligt strengt at virke med trods den fristende literpris.