Anvendende praktiske kaffeautomater på arbejdspladsen virker medarbejderne konstant arbejdsomme

Uheldigvis er dén kaffeautomat afdelingen har på dette tidspunkt ikke længere funktionel. Arbejdspladsens faste leverandør af kaffeautomater er desværre ikke længere aktiv, så vi kan ik’ købe en ny kaffeautomat af dem! Jeg ved med sikkerhed, at dén kaffeautomat, der nu er slået itu, var temmelig uhandy, & det skal den næste kaffeautomat ik nødvendigvis være. Derudover har jeg fået at vide, at der ikke findes specielt mange krav, som den næste kaffeautomat bare er nødt til at opfylde.

Mængden af kaffeautomater er stort, og jeg tænnker, at det er ovenud vanskeligt at skabe mig et brugbart overblik. I en ovenud heldig position, hvor jeg næsten alene kan udpege akkurat den kaffeautomat, som jeg ka’ li’, positionerer det mig naturligvis. Det gør på den anden side ligeledes opgaveløsningen sværere. Jeg ved nul og niks om kaffeautomater…

& det er så nu her, at I rare med-bloggere får en værdi for mig… Som proklameret før forstår jeg mig ik’ på kaffeautomater plus efter, at jeg har gjort mig bekendt med udbuddet af kaffeautomater, må jeg erkende, at jeg er nu meget forvirret og fortvivlet. At I ligger inde med gode råd til, hvilke kaffeautomater, som er af god kvalitet, krydser jeg fingre for. Alle slags tips modtages med taknemmelighed.

Jeg tjener mine skejsere på at være en so-called alt-mulig-kvinde der, hvor jeg arbejder. At jeg udfylder utallige funktioner, & jeg har derfor også flere forskellige typer af opgaver, er det en reference til. Det var selvfølgelig også af den årsag, at jeg kastede mig over jobbet dengang for 8 år siden, af den årsag, at jeg sætter pris, at min dag er bygget op af rigtig mange forskellige ting. Det kan jeg virkelig godt li’. Men ovenstående fakta har den konsekvens, at jeg jævnligt bliver tilknyttet bestemte typer arbejdsopgaver, som jeg har absolut ingen erfaring med. Akkurat sådan lægger landet akkurat nu, hvor jeg er blevet påbudt at lokalisere en moderne kaffeautomat til værkstedet. Den bedste kaffeautomat til både min plus vores afdeling, håber jeg af den årsag fantastisk meget, at I har lyst til at hjælpe mig med at opspore.