Barn i maven og brug for at være holdt ekstra øje med ved speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn - http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn – – måske gynækolog Niels Lund - http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/ –

Jeg er svanger men det var et turbulent forløb, derfor har jeg snakket om at gå hos en gynækolog klinik Fyn til yderligere tjek. Siden min mand og jeg smed kondomerne tog det over 1,5 år hvor vi testede negativ, og vores praktiserende læge var lige ved at råde os til en speciallæge klinik Fyn til udredning. På det tidspunkt søgte vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og faldt bl. Andet over gynækolog Niels Lund hvilket er en praxis tæt på, i Middelfart hvor vi har hus.

Vi blev gravide og det fjernede alle vores bekymringer om ægløsning og sædkvalitet. Men så begyndte jeg at få smerter og blødninger. Jeg blev visiteret fra den praktiserende læge til en speciallæge klinik Fyn, men der var ikke noget de kunne gøre. Jeg var 21 uger henne, da jeg fik henne, fik jeg en spontan abort. Min mand og jeg forsøgte at holde os oppe, men der var en tid, hvor vi var bedrøvede og i sorg over det mistede barn, som Kurt og jeg havde ventet så længe på.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Nu et halvt år senere er jeg så med barn igen. Min praktiserende læge tænker, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt øje med mig, så hun henviser mig hen til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også søgt lidt på Krak og har igen faldet over blandt andet speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at være hos en speciallægeklinik som f.eks speciallæge Niels Lund og få tilbudt ekstra scanninger og blive holdt øje med, så jeg kan blive tryg i graviditeten, og lægerne kan gribe ind, i det tilfælde at der kommer komplikationer endnu en gang. vi tror at tilføjet beroligelse af sig selv kan være godt.