Boliger til leje: Fra lejebolig København s/lejebolig Ørestad til lejebolig Nordsjælland/lejebolig Hillerød

For tiden er undertegnede faktisk 25 uger henne. Og den graviditet har startet tanker vedr. min lejebolig Ørestad som snart er ret bette til en baby. Med de imponerende 92 m2 er lejeboligen egentligt ik’ lille.Den nuværende lejebolig København S er blot delt op i et styk beskedent soverum kombineret med en ret stor dagligstue der går ud i et med vores køkken. Så vi kan ik etablere et værelse til barnet som har lukket dør.

Jeg & kæresten gør efter boliger til leje. Vi ser især på lejebolig Hillerød/lejebolig NordsjællandBegge vores forældre lever i det neighborhood. Min kæreste & undertegnede eftersøger nu boliger til leje. Blandt andet ser ham og jeg på lejebolig Hillerød/lejebolig Nordsjælland, hvor alle forældrepar bor tæt på. Det er vældigt nyttigt, såfremt Kissy eller Søs nemt kan komme på besøg og give lidt pasning af barnet. Boliger til leje fylder derfor de kommende aftener pga fremtidshåbet om at flytte fra lejebolig København S og flytte i lejebolig Nordsjælland

Jeg og Phillip har været ganske henrykte over den nye lejebolig Ørestad. Kun fordelingen af rummene og eventuelt beliggenheden for lejebolig København S generer jeg og kæresten her hvor ham og jeg skal til at være far og mor. Som udgangspunkt er vi glade for at bo til leje, og det er derfor endnu en gang boliger til leje kæresten og jeg tager fat i ved vores bedste lejeboligside. Det er bare så befriende fri for lån og renter når det gælder boliger til leje i forhold til at skulle ind på ejerboligmarkedet. Som følge af det kommer vores lejebolig København S til at blive skiftet til et styks lejebolig Nordsjælland med barneværelse.