Caterpillar rendegraver, gummihjulslæsser og gravemaskine bliver inden længe færdige med arbejdet

Jeg + ægtefællen får faktisk opført dugfrisk etplansvilla og dermed har vi såvel gang i rendegraver, Caterpillar gummihjulslæsser og gravemaskine. En rendegraver gravemaskine kan grave, losse og læsse og optræder nem at flytte rundt imens vi bruger en Caterpillar gummihjulslæsser til at behandle materialer og jord.

Entreprisefirmaet har heldigvis ganske sirligt kontrol over, deres anvendelse af Caterpillar gummihjulslæsser, rendegraver og gravemaskine. Firmaet ejer selv de ufravigelige maskiner og gemalen & jeg bekoster ikk for at leje en gravemaskine, rendegraver eller Caterpillar gummihjulslæsse, som vores håndværkere ikk bruger alligevel.

Gemalen og jeg kan inden for nogle uger deltage mere derude og være yderligere med i processen, når byggeriets første arbejde med gravemaskine, rendegraver og gummihjulslæsser fra Caterpillar er fikset. Bagefter byggepladsens arb. med brug af gummihjulslæsser, Caterpillar rendegraver og gravemaskine er færdiggjort kommer første step til at bli’e at på opført fundamentet og derfra begynder vores spritnye etplans parcelhus ellers at tage form. Det bliver skønt at se huset rejse sig.