Da vi kom i problemer angående for lidt arbejdskraft, hyrede virksomheden med det samme en scrum master

Jeg har nys opdaget, at man godt kan erhverve bedre viden alligevel, på trods af, at jeg har været i branchen i utallige sæsoner, og derfor er blevet vildt dygtig såvel som anerkendt. At vælge de bedste folk derude, plus selv møde hver eneste kandidat inden her blev skrevet under på noget, har jeg til enhver tid sørget for. Det bliver af stor betydning for mig at være på god fod med samtlige blandt mine medarbejdere & kunne alle ved fornavn, uanset hvor succesfuld min afdeling blev. Alligevel fik jeg efterhånden fundet ud af, at der kan være andre veje, der er mere fornuftige i dagens økonomi, hvor det er svært at finde arbejde nok til alle medarbejdere.

Jeg havde altså ikke penge nok til at hyre en IT konsulent - http://www.prodata.dk/ – fast, så jeg prøvede af den årsag at bruge en IT konsulent fra et konsulenthus. Kompetente og gode IT konsulenter, som kun findes i afdelingen i den periode, de behøves, er man sådan i stand til at ansætte. Så dersom du nogle gange fx har behov for en IT konsulent, behøver du ikke fuldtidsansætte nogen, som du så ikke helt har noget arbejde til efterfølgende, for det bliver egentlig en mulighed at benytte nøjagtig den IT konsulent, man har brug for. Du slipper for utallige ansættelsesmøder plus sparer meget tid – som alternativ ender du med den ekspertise, du mangler, lige på det tidspunkt du savner den.