Datende mig har fået fortalt vedr. spray dyser, kontraventiler, trykluftdyse og hydraulisk forstøverdyse

Jeg mener ikk, at jeg er en tøset pige, men dog ved jeg sørme ik’ en bønne om ting som trykluftdyse , http://mt-spray.dk/luftdyser/trykluftdyse, , spray dyser , http://mt-spray.dk/sproejtedyser, , hydraulisk forstøverdyse og kontraventiler , http://mt-spray.dk/tilbehoer/kontraventiler, . Den viden har undertegnedes dugfriske stævnemøde sandelig. Min date har et arbejde med kontraventiler, trykluftdyse, hydraulisk forstøverdyse og spray dyser og da vi var ude i onsdags, og jeg stillede spørgsmål til arbejdet, da fortalte han. Jeg anede virkelig ik en rungende fis og det var udfordrende at ævle med. Har I læsere prøvet at være på date, hvor ham manden bare pladrer derudaf om noget, I ikk’ kan snakke med om?

Min vilde interesse ligger altså ikk’ lige inden for trykluftdyse, spray dyser, kontraventiler og hydraulisk forstøverdyse. Men fyren synede ganske sød og sympatisk og som én der er stræbsom og glad for hans arbejde. Så jeg vurderer , at ham fyren lader til at være lovende. Han samtalte selvfølgelig også om andet end kontraventiler, trykluftdyse, hydraulisk forstøverdyse og spray dyser og ham fyren var sgu ret sympatisk og sød. Han synede selvfølgelig også temmelig opmærksom på mine interesser.

Hmm .. tænker I, at undertegnede ska’ ses med at date en mand, som jobber med spray dyser, kontraventiler, trykluftdyse og hydraulisk forstøverdyse? Undertegnede havde egentligt overordnet set ment, at det virker overmåde magtpåliggende at fatte din partners geshæft, så det kan vendes medham. Men det gør kanske ikke det store, at mor her ikke aner noget overhovedet når det kommer til trykluftdyse, hydraulisk forstøverdyse, kontraventiler og spray dyser + sandelig ikke trænger til at lære at tale med om det. Såfremt jeg og manden bare godt kan snakke med hinanden om irriterende regnskaber, lange vagter og dejligt kollegaskab, så kan jeg og ham vel godt finde diverse ting til fælles, tænker jeg.

Jo jeg siger ja til næste date. Kan I mærke optimismen?