De fleste børnefamilier elsker at vandre en smuttur ude i naturen, og børnetøjsbrandet Litte Remix.

Jeg elsker fashion industrien, & det har jeg gjort siden barnsben. Fashion holder jeg af, & det fantastiske udtryk tiltaler mig. Jeg kan ik’ se ikke nogen kostbarhed i at efterleve moden præcist, men ønsker mig den personale stil. Denne fritidsinteresse har jeg doneret til vores små pus, som nu ligeledes stræber efter tøjmærker, som for eksempel Little Remix plus New Generals [http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/newgenerals_620.html]. Og det er ej den fulde lignelse, idag forlanger de små pus begribeligvis tillige, at de får foræret de skønne mærkevarer, som jeg ligefør meddelte om…

Jeg erfarer just nu, eller det er vist i grunden ej sandt. Jeg har aldrig nedvurderet, at min lidenskab for tøjmærker har betydning for min tegnedreng. Men akkurat nu, nu hvor jeg også har rollinger, som endogogså har min interesse for modetøj, opdager jeg, hvor fleksibel en økonomi, det kræver at erhverve eksklusive børnetøjsbrands såsom Petit by Sofie Schnoor [http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/petitbysofieschnoor-sko_1630.html] og Little Remix for eksempel…

Samtlige rollinger har gjort sig fortjent til det mest fortrinlige. Alligevel er jeg samtidig begyndt at spekulere på, hvilket signal, det udsender at ofre så meget af ens opsparing på ens garderobe. Vores rollinger fortjener at forstå, at en ubetænksom forbrugsfest er som en skrue uden ende. Det gør mig derefter ubeslutsom over, hvorvidt mit konsum af børnetøjsbrands som eksempelvis Popupshop [http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/popupshop_570.html] og New Generals til vores fælles rollinger, viser et immoralsk signal. Vi som forældre begynder at tvivle, og nærer frygt for, hvilke orienteringsmærker, jeg giver videre til vores børn!

Nu om stunder overvejer vi som forældre ekstremt meget, om vi som forældre for et øjeblik skal stoppe shopping af børnetøjsmærker som for eksempel Petit by Sofie Schnoor & New Generals, og derimod vælge at løbe en tur. Hermed kunne vi som forældre nok lære de små pus det umiddelbare i de morskaber, som er uden beregning. Helt uden tvivl, er dyrt tøjsamlinger fra Little Remix og Popupshop rigtigt alle tiders, men der er absolut ingenting, som en uovertruffen gåtur ved søens bredder!