De fummelfingrede kammerater må af sted for at investere i henholdsvist panserglas til iphone 5s og skærmbeskyttelse til iphone 4s

I tirsdags var jeg så klumset at tabe telefonen. Selvsagt blev skærmen smadret – kluntede jeg er tydeligvis byens mest klumrede. Så siden hen har undertegnede gået og funderet over prisen på reparation og på at opstøve stærkt panserglas til iphone 5s eller noget alment glas til iphone 5. Det det er ikke besluttet.

I dag opkaldte vennen Augusta sandelig tårevældet. Konen fik liiige ødelagt hendes telefon, og overkom kun lige taste mit nummer ved at taste på fronten. Iiih så uheldige min veninde og jeg har været.

En stor jagt på panserglas til iphone 5s + skærmbeskyttelse til iphone 4

Så for tiden internetsøger vi begge to løspå livet løs efter panserglas til iphone 4s, panserglas til iphone 5s, glas til iphone 5 og skærmbeskyttelse iphone 4. Der er flere steder, som har opnået gode vurderinger på Trustpilot og der kræver nogen reelle priser. min veninde og mig kan klart nok ikk leve uden glas til iphone 5 eller skærmbeskyttelse iphone 4, så lad os komme igang med at beslutte os snarest.

Jeg vil mene vi udvælger skærmbeskyttelse iphone 4/panserglas til iphone 4s & glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s en af de nærmeste dage og drager mod firmaet. Så får de nok repareret panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5, mens vi står og venter.

Har I også fået nyt skærmbeskyttelse iphone 4, glas til iphone 5, panserglas til iphone 4s og panserglas til iphone 5s? Eller er min veninde og jeg helt enkelt Århus’ uheldige? Ingen af mine andre veninder ødelægger så meget som en eneste af ting eller tøj, så de har ikke kendskab til panserglas til iphone 5s eller ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s. Vennerne har dermed ingen tips i den sag.