De søde shoppede panserglas iphone 4 s, panzerglass iphone 5 og panserglas iphone 6 plus

To af mine bedste veninder har for lidt tid siden fået panserglas iphone 4 s og panserglas iphone 6 plus {http://pavoscreen.dk/iphone-6-plus} for telefonerne. Panserglas iphone 4 s, panserglas iphone 6 plus & panzerglass iphone 5 {http://pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-5s} er skabt som et beskærmende ultratyndt glaslag, skærmen ikke bli’r ridset, så fremt vi kaster rundt med mobillos på dansegulvet eller hos os selv på køkkenklinkerne. Ganske robust. Så jeg skal da også investere i panzerglass iphone 5, der er lige til undertegnedes telefon.

Vennerne faldt over deres panserglas iphone 6 plus og panserglas iphone 4 s da de alligevel gik ind et sted, da de var på shoppetur i butiksgaden. Købelystne mig havde egentligt planer om at tage med dem, men i stedet fik jeg tilbud en jobvagt. Jeg googlede i nogle minutter, og sgu har jeg opsnuset panzerglass iphone 5 til et bedre tilbud i en webshop, når man sammenligner med hvor meget pigerne spenderede for panserglas iphone 6 plus + panserglas iphone 4 s. God deal.

Nu kan vi sagtens pjanke rundt omkring og bruge telefonerne mens frøkenerne er i byen og er klumsede og fulde, nu os alle erhvervede os panserglas iphone 6 plus, panserglas iphone 4 s & panzerglass iphone 5. FØr i tiden har småklodsede mig været ret påpasselig i forhold til min iphone, fordi der bestemt ikke er penge hvis jeg var nødt til at betale for bafriksny front, ligesom Ulrikka var nødsaget til efter vores bytur i i oktober.