Den dyre påhængsmotor, som er let at manøvre er virkelig populær!

Jeg tænker at være min egen chef ligesom min allerbedste bedre halvdel. Han ejer egen forretning, & sælger gear til joller, såsom f.eks redningsveste. Lige for øjeblikket er afhændelsen af en anderledes påhængsmotor i kraftig vækst. Vi alle har set ham løbe rundt, så jeg anerkender, hvor meget det kræver at blive selvstændig. Når ens hverdagsliv er kendetegnet ved den selvstændige livsform, er der ej et tydeligt grænseskel imellem arbejde & den frie tid, hvilket skyldes, at skellene mellem dem bortraderes. Det har som konsekvens, at man ej på noget tidspunkt har tid væk fra jobbet, fordi man altid vil tage arbejdet med hjem. & det er en problematik, der gør mig vaklende, & resulterer i, at jeg endnu engang tænker over mine planer for fremtiden. For menneskets liv er for kort til at føle sig så travl, sådan at det kære liv udelukkende går i tomgang!

Jeg har samtidig nogle tøven ved, at jeg endnu ik har opdaget min mani. Min kammerat er optaget af reservedele, og for hvilken innovativ påhængsmotor, som er kommet på markedet. Jeg er absolut ej interesseret i, om en påhængsmotor er af en ny model eller ej. Min bedre halvdel formidler ofte skrøner om den og den påhængsmotor, og jeg kan registrere, at han er forgabt i det pågældende emne. Og afslutningsvis må det just forklarede siges at være det vigtigste som menneske: at klarlægge, hvad du absolut ikke kan undvære, og efterfølgende sørge for, at du har chancen for at beskæftige dig med dét resten af livet. Utallige er af den overbevisning i hvert fald, at fryden toner frem, hvis man efterlever ovenstående forslag.