Den herligste veninde behøver en juniordyne til hendes søn – hjælp modtages med kyshånd!

Vores bedste omgangsfælle skal have et barn for allerførste gang. Hun er ik’ overdrevent langt henne, og ser virkelig frem til dét. Hun kværner ej om noget andet, & vi prøver at acceptere, at veninden nu ik’ længere lutter er veninde, men endogså fremtidig mor. Omgangskredsen planlægger vores slyngvenindes babyshower-fest, der i gamle dage var en amerikansk sædvane, men som langt om længe også er arriveret til de nordiske lande. Den skandinaviske kultur har fået utallige kulturelementer fra det store U.S. igennem mange år!

Til et baby shower får den fremtidige muttet belønninger, der er rettet mod livet som moder, som for eksempelvis babytøj, en juniordyne, & en ammepude. Morens tætteste styrer koordineringen af dagen, og skal derfor sende indbydelser til perlevennerne og bedsteforældre. Planlægnings-teamet har tilmed ansvaret, for at vi unddrager os, at hun foræres babytøj, juniordyne og ammepude fra hver enkelt som er inviteret.

Vi kan lide, at vi alle sammen kommer til at bruge formiddagen sammen med vores veninde, hvor vi i fællesskab lykønsker hendes nærtforstående barnefødsel. At blive moder er en fantastisk historie, & som bedsteveninde glæder jeg mig virkelig meget på vores venindens vegne. Jeg ved intet om babytøj, en juniordyne & hvad en ammepude bruges til! Så dét er dramatisk at sidde på tilskuerpladserne & opleve det mest fantastiske sekund i bedstevenindens liv. Fordi der er ingen vaklen om, at dét at blive forælder må være det ypperligste der findes. Og slyngveninderne har for længst afgjort, hvad vi vil give hende i pakkegave: venindeflokken vil finde det lækreste babytøj, som hun kan forære sit fantastiske barn. Og så vil vi lade de resterende folk om at spendere penge på de mindre interessante gaver, som for eksempel en juniordyne & en ammepude!