Den hurtigste varmeisolering er helt sikkert forsatsvinduer

For at fremstille god isolering af slidte vinduer, som bare består af en enkelt glasrude, bliver forsatsvinduer {www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer} brugt. Forsatsvinduer formår at begave med en kvalitets isolering end helt nye vinduer, som har termoruder, idet de bliver monteret korrekt. Uagtet at mig og min hustru holder meget af de sidste måneder på året, er det iskoldt at bo i vores hjem, af den årsag at det nemlig ikke er isoleret rigtigt. Vores vinduer trænger alle og enhver til at blive udskiftet, og der er et af vores store vinduer, vi har i stuen, der er smadret.

Til trods for at huset er blevet ødelagt, er det rigtig flot. Forsatsvinduerne kan bibeholde de ældre vinduer, som ofte er en vigtig del i husets design. Blandt andet har alle vores vinduer et originalt look, som vi faktisk gerne vil fortsætte med at have. Pga. at nogle af vinduerne bare inkluderer eet enkelt stykke glasrude, så skal de dermed have forsatsvinduer indsat.

En del har af og til en anelse dug i relation til forsatsvinduerne. Duggen beskærer udsynet og bevirker risiko for på længere sigt at ødelægge vinduernes maling plus træ. Duggen kan undgås ved at gøre således, så det inderste vindue er tætnet mere ordentligt indadtil, end det yderste er udvendigt. På grund af det kan den anelse fugt, som kommer frem inde mellem vinduesglassene, bortluftes af en lidt større masse frisk luft. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra ens egne vinduer, og det, synes jeg, er fortræffeligt. Det vil sige, at vi kan få lavet forsatsvinduer, der er ens med vinduerne derhjemme. De nye vinduer med termoglas reducerer for øvrigt gennemstrømningen af lys. I det tilfælde at du ønsker at bibeholde det naturlige lys i din bolig, kaldes forsatsvinduer pga. dette et fornuftigere valg.