Dersom du skal bruge et særligt emne, bør du skabe det ved hjælp af 3d design København

At tegne unikke boliger & opleve lykken hos mine kunder, idet de beskuer det endelige design, har jeg i al den tid følt mig lykkelig ved, plus i 15 år har jeg været ansat som bygningsdesigner. Dengang jeg startede som arkitekt, brugte vi utallige timer på at lave modeller af vores idéer med papir og pen plus tit skabe prototyper ud af pap, ler eller tændstikker. Det krævede meget tid, så det var med sikkerhed en smule en relevation, dengang vi overgik til computermodeller. Foruden problemer kunne jeg designe en ejendom med computerprogrammer, & vi var endda i stand til at emaile modellerne til klienterne, så de kunne se på boligen når som helst. Dog helt sikkert er det vanskeligt at få en fuldendt idé omkring dit nydesignede hus, dersom du kun kan se det elektronisk. Etableringen af 3d print (https://www.3dhubs.com/copenhagen/hubs/jespersentrykdigital) modellering København (http://www.jespersentryk.dk/3d-print/3d-print-materialer-koebenhavn/) er af den grund en stor hjælp for os!

Nemmere bliver det faktisk ikke – med 3d design København (http://www.jespersentryk.dk/3d-print/koebenhavn/) bliver vi i stand til at omdanne vores computermodeller til tredimensionelle modeller vha. en enkel maskine! Vi vil enkelt lave 3d print modellering København, som kan virkeliggøre deres drømmeejendom, såfremt vores kunder ønsker, efter at have set deres bygning på computeren. Jeg har samtidig benyttet 3d print modellering København til at lave et par dimser til mit hus: fx 3D printede jeg et håndtag til vores køkken, der ej sælges på markedet mere.