Det bør blive umuligt at holde styr på de utallige varierende clearomizer botten brännare modeller – vi assisterer naturligvis

Jeg har anvendt ecigs i 2 år snart, samt jeg kan ærlig talt fortælle, at jeg aldrig nogensinde vil benytte normale cigaretter nu. Jeg har endda mulighed for at dampe indendøre på min arbejdsplads eller til fester, imens jeg undgår at genere andre personer: dog anvendende elcigs får jeg alligevel oplevelsen af at være ryger. Jeg savner i hvert fald ikke at lugte af cigaretrøg hele tiden, eller at betragte mine negle blive stadig mere gule som tiden går. Jeg er stadigvæk afhængig af nikotin – men pga. at ejuice kan fås indeholdende forskellige nikotinstyrker, kan jeg sagtens skære ned som tiden går.

Jeg har besluttet at anvende en god clearomizer botten brännare [www.e-bloss.se/clearomizere--atomizere/clearomizere--botten-brannare] i min ecig, som intensiverer aromaen af min ejuice og kreerer nøjagtig den styrke damp, jeg foretrækker. En clearomizer botten brännare, som sørger for, at der til enhver tid vil være væske omkring vægen, har jeg samtidig anskaffet mig – på den måde slipper jeg for den dårlige, brændte følelse. Jeg har omsider bestemt mig for at anvende Kanger MODS [www.e-bloss.se/kanger/mods] bagefter at have prøvet en del varierende mærker. Det bliver uden tvivl et spørgsmål om individuel smag og behag, men det bliver faktisk nøjagtig det, som er det gode ved el-cigaretter: du kan samle din e-cig af flere individuelle komponenter som for eksempel clearomizer botten brännare samt Kanger MODS, til du ender med helt den damp-oplevelse, som passer til dine ønsker.