Det er ingen nyhed, at pvc vinduer er funktionelle for terrasseoverdækninger…

Det er en kendsgerning, at vores familie holder af selvstændighed. Familiens medlemmer, vi brænder for at være iværksætter. For familiens medlemmer er det et nødvendigt adrenalinrush at få lov til at bygge en forretning op fra bunden, og opleve forretningen blive succesfuld. Vores onkel ejede sin egen forretning, der videresolgte udestuer - http://www.win-door.dk/win-door-info/udestue.htm – , foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre - http://www.win-door.dk/win-door-info/skydedoere.htm – & plastdøre - http://www.win-door.dk/win-door-info/plastdoere.htm – . Som bitte rolling erindrer jeg skarpt og tydeligt, hvordan jeg elskede at være i hans forretning. Jeg synes, at det var vedkommende at studere alle de forskellige ægtefolk, der kom i butikken.

Hans gesjæft var forhandler af et kolossalt sortiment af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre plus plastdøre. Hvilket havde som konsekvens, at adskillige besøgende spenderede utallige timer i butikken, for at vælge akkurat de køb, de efterspurgte… Jeg kunne af den grund også bruge flere halve og hele dage på at opdigte anekdoter om de mange folk, og forestille mig, hvorledes de var som personer…

Lige så længe, jeg kan huske har jeg været optaget af personers livsindretning, og deres forskellige levemåder. Efter at have tilbragt adskillige eftermiddage i hans virksomhed, der solgte udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, indså jeg, at der eksisterer flere forskellige tilgange til det absolut bedste liv. Personer er ikke ens, og dét som giver begejstring for mig i min omgang med verden, er ik nødvendigvis dét samme, som for andre. & den indsigt føler jeg er vedkommende at reflektere over, når vi skal møde mennesker, der ik deler vores værdisæt. I løbet af min barndom, hvor jeg altid var fascineret af folks valg af f.eks. udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre, fattede jeg, at menneskets omgang med ting udtrykker vores forståelser. Stunderne i forretningen har betydet, at jeg som fuldvoksen er uddannet indenfor etnologien…