Det kan være at storebror skal arbejde med ejendomsservice, skadeservice og kloakservice

Til vores søndagsmiddag forklarede min dejlige bror, at han tænker over at iværksætte gesjæft med kloakservice - www.totalerhvervservice.dk/kloakservice, , skadeservice - www.totalerhvervservice.dk/skadeservice, og ejendomsservice - www.totalerhvervservice.dk/ejendomsservice, . Han har tidligere været vicevært og også arbejdet indenfor vvs og kloakservice, hvorfor undertegnede er sikker på, at det at påbegynde et ejendomsservice firma hvor han skal arbejde med skadeservice er lige ”the thing” for min bror. Navnlig da min bror har en barndoms ven, som også håber på at registrere erhvervsvirksomhed, plus han har flere end 7 års erhvervserfaring indenfor skadeservice, hvor han har kendskab til vandskader, skader efter indbrud og alt sådan noget.

Vores morbror har desuden nævnt, hvordan han foretrækker at bestyrke firmaet og derfor assistere ham i arbejdet med at skabe et stk. omfattende webpage. Her i vores familie har vi generelt et brugbart netværk, meeen hvis det skal gå hurtigt med at score aftagere til ejendomsservice, kloakservice og skadeservice, så er det nok nødvendigt med lidt opstøttende reklame.

Vores mutti er beklemt ved situationen, idet hun bryder sig ikke om intentionen, at hendes søn stopper hans gode økonomi og går låner til at skabe ejendomservice gesjæft. Efter at undertegnede måtte slukke og afslutte min frisørsalon, har mor været bekymret for, at vi godt har det godt økonomisk. Jeg tror derimod, at Laus sagtens ville skaffe sig en god karriere inden for kloakservice, skadeservice og vedligeholdelse af gårdanlæg for boligforeninger, akurat som han har jobbet med da han var vicevært.