Din træfacade regner bort uden træbeskyttelse

Når plankerne er overfladebehandlet på samtlige sider og ikke bare de kanter, som har front ud mod naturen, kan du derved være sikker på mod skader, førend det egentlig sømmes sammen.

Til nogles overraskelse er vand samt svamp træværks største skadeforvoldere. Mikroorganismer kan forårsage forvitring, hvis de ej behandles, og desuden suger vandet hurtigt ind i træværket og forårsager udvidelse. Lykkeligvis laves der en masse typer af træbeskyttelse der hjælper, og det det bliver altså ikke nødt til at være en ting, der helt tømmer din bankkonto.

Leder du en smule som forbruger, bør du uden besværligheder finde butikker, hvor denne maling er til salg, plus en masse af de bedste typer sælges til fornuftige priser.

At overfladebehandle træet helt fra begyndelsen med maling, førend det overhovedet udsættes for natur eller nedbør, forbliver uden tvivl det mest anbefalede.

Så må du ellers kun være sikker på at male træet effektivt anvendende denne træbeskyttelse, med fordel flere lag, samt så er huset beskyttet mod flere skader i mindst et årti.