Du kan leve med en nedsat elektricitetsregning og komfortable varme tæer, såfremt du får lavet el-gulvvarme

Har du problemer med frosne tæer lige når, du forlader den varme seng? I så fald kan du få glæde af at investere i el-gulvvarme i din lejlighed. Anvendende denne løsning får du nemlig opvarmet gulvfladen i dit hus & resten af rummene i boligen til en overkommelig pris ift. fx traditionel gulvvarme, fordi at dig & din familie er fri for at smide penge ud af vinduet at opvarme et tykt lag af beton. Dette betyder, at du kan varme en velisoleret bolig på cirka 115-125 kvm op for bare 11 – 12.000 kr. for et helt år uden at anvende øvrige varmekilder end elgulvvarmen.

Sker det med jævne mellemrum at relæet bryder sammen fordi at en sikring springer, eller er el-gulvvarmen ganske enkelt ude af drift? Ved hjælp af termografisk grej vil en erfaren tekniker kunne lokalisere fejlkilden uden større besvær, hvis I er i den uheldige situation. Dernæst er det blot tilbage at brække gulvbelægningen op på et lille stykke af gulvet mhp. at ordne el-gulvvarme anlægget. I den forbindelse er det ydermere muligt at foretage et mere tilbundsgående tjek af øvrige dele af el-gulvvarme kablerne. Både undersøgelsen og udbedringen kan afsluttes ret hurtigt og til en konkurrencedygtig pris. Det eneste, der er nødvendigt for dig er at hyre den rigtige el-gulvvarme fagmand. Ønsker du at nyde godt af af en udgift til et elektrisk guldvarmeanlæg, vil det dog være væsentligt, at I ikke bare sørger for, at hjemmet er tilstrækkeligt isoleret.

Endvidere bør du altid handle med det samme, når I oplever komplikationer i et kabel ved at tage kontakt til en dygtig leverandør, der har kompetencen til at udbedre fejl i jeres el-gulvvarme. Uafhængigt af mærket er den optimale el-gulvvarme ekspert nemlig i stand til at lokalisere fejlen temmelig hurtigt & efterfølgende få den rettet.