Efterskole teater er den fritidsbeskæftigelse min rare datter er allermest begejstret for!!

Det næstkommende år bliver svært – min fortrinlige datter tager af sted på efterskole! Efterskole-opholdet er en ting hun alene er kommet på!! Alligevel må jeg sige, at jeg også er helt overbevist om, at et års efterskoleophold er en super duper eventyrlig ide….! Hun har desværre i talrige år været låst fast i en forfærdelig klasse, hvor der har været enormt meget mobning og fjendskab. Det er ik’ udelukkende min datter, at det er gået ud over, men det har skabt en negativ omgangstone og stemning… Og jeg er sikker på, at det er positivt, at hun kommer væk fra det miljø… Hun ønsker at blive indskrevet på en efterskole sjælland (http://www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_undervisning.html)… Det har hun truffet som beslutning, af den grund at det er et stykke væk fra os…! Men samtidig ik´ så langt væk, at det tager tusind timer at rejse hjem når det er hjemmeweekend. Hun går kolossalt meget op i moderne dans, så vi er på udkig efter en skole, hvor de har efterskole dans (http://www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_dans.html). Hun har danset meget siden hun var en lille pige, & har tilmed altid holdt af at optræde generelt! Af den grund vil hun således gerne opspore en skole, hvor mulighederne er der for, at man kan spille efterskole teater (http://www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_drama.html)!

Jeg har den holdning, at det er kodylt godt for hende, at hun ska på en efterskole sjælland! Men på samme tid må jeg da også slå fast, at det bliver afsindig sørgeligt, at hun for nogen tid flytter fra os… Jeg forstiller mig så absolut, at det er fordi, at hun er den første grønskolling, som skal bo ude… Lykkeligvis har vi stadigvæk 3 derhjemme, som vi ka holde om! Jeg er slet ik usikker på, at hun med tiden bliver meget begejstret for at kunne udfolde sig med både efterskole dans samt efterskole teater… Så naturligvis skal hun rejse på efterskole, også selvom hendes moar har lidt/meget svært ved at overlade hende til hende selv… Jeg boede jo faktisk selv på en efterskole sjælland, så jeg er bevidst om, hvor dejligt sådan et år på efterskole kan være!! Jeg havde en skøn tid på efterskole, & dét under jeg hende selvfølgelig også! Det er et utroligt personligheds-udviklende år, som hun helt sikkert vil få noget ud af!!