En efterskole outdoor ville være det mest spændende, der er hændt i mit liv

For flere uger siden modtog jeg en invitation til en reunion med min gamle årgang fra den efterskole boksning, hvori jeg befandt mig i et år efter grundskolen. Det bliver egentlig mere end flere år siden, jeg opholdt mig der, så jeg er vildt spændt på at se, på hvilken måde alle mine venner har levet sit liv, & hvor de har job. Jeg tænker, at det kommer til at være en herre sjov fest, hvori vi får lejlighed til at tale om alle de sjove oplevelser, vi erindrer fra vores tid på efterskole boksning.

Jeg havde set flere historier om, hvor fedt det ville være, så turen på personlig udvikling efterskole var dét, som jeg havde haft lyst til at gøre det meste af højstadiet. Jeg vidste godt, at jeg ej var klar til gymnasiet, for jeg var slet ikke klar over, hvad for nogle fag, jeg havde lyst til at læse videre på. At prøve nogle en smule anderledes fag, der ej kan fås på videregående uddannelser, f.eks. boksning, havde jeg desforuden lyst til. Den personlig udvikling efterskole jeg valgte, havde adskillige anderledes emner, som jeg glædede mig mega meget til at afprøve.

På grund af at jeg syntes den slags virkede vildt fedt, og pga. at jeg tilmed havde lyst til blive noget mindre buttet & blive noget stærkere, ville jeg for det første prøve efterskole boksning. Samtidig valgte jeg efterskole outdoor, hvor man skal prøve at overleve i det vilde vha. naturen. Jeg har altså anvendt denne kunnen en del nu til dags, for min kone & mig selv er ganske glade for at telte i bjerge borte fra beboelse.