En energimåler bør udelukkende korrigere dit varmeregnskab i det tilfælde at du kan finde ud af rigtig aflæsning

En forbedret energimåler , www.ista.dk/produkter/energimaalere, på væggen i gangen i mit hjem, fik jeg for lidt tid siden installeret, hvilket gør både aflæsning , www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer, og det personlige plus fælles varmeregnskab , www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html, langt enklere. Denne rummer en meget stor præcision, foruden at den er lavet med flere connection tasks. I min boligforening er her igangsat en ejendomsrenovering. De almindelige steder som spisestue & badet og eksempelvis nye faldstammer, inkluderer det selvsagt. Dog foregår der derudover ting og sager når det gælder det energimæssige.

Således er jeg positiv i forhold til den nye måler, fordi således ved jeg med sikkerhed, at det var en virkelig eksakt aflæsning. Foreningen skal herudover benytte angivelserne, grundet at de udarbejder et kollektivt varmeregnskab som har angivelser af, hvad alle os beboere hver især må betale a conto til regnskabet over varme, samt dertil skal jeg anvende aflæsningen til det eget varmeregnskab. Min nye energimåler, jeg har fået, er modellen: elektronisk måler med mekanisk flowenhed. Jeg ser en lang række bonusser ved dette produkt.

Min måler har grænseløs kommunikation. På faste tidspunkter er det mig påbudt at lave en aflæsning af min nye måler. Eller det antager jeg i hvert fald, idet jeg skulle gøre sådan når jeg tjekkede den tidligere model. Men jeg er ej vidende, i forhold til om den her er fancy i en sådan grad, at energiselskabet Bong har mulighed for at foretage en aflæsning uden, at de skal ind i lejligheden. Centralt at få registreret en nøjagtig aflæsning, er det i hvert fald.