En fortælling om teglsten, som ikke var i stand til at modstå fugt

Min familie og jeg selv gik for nogle uger siden igennem et enormt besvær med vores bolig. Det viste sig, at hustaget ej holdt nedbør ude, da vi var flyttet ind 4 til 5 år forinden. Ellers var boligen et smukt hus med tilhørende frodig landjord plus pæne teglsten. Givet hustaget en tanke de år, konen & jeg boede der, havde vi slet ikke, hvilket desværre kom til at give uheldige vanskeligheder. Husets teglsten smuldrede, af den grund at de mennesker, der havde levet i huset før os heller ikke havde givet husets teglsten den fornødne pleje. Det blev uheldigvis sådan, at vandet fandt vej ned gennem taget, som konsekvens af flere nætter med slem sne. Snavs oven på vores teglsten eller noget andet fundamentalt, som helt almindelige folk kan løse selv, var i denne situation faktisk ej tale om.

Vi rådspurgte os derfor hos en tømrer, som analyserede vores teglsten med et kritisk øje. At familien og jeg selv var nødsaget til at udskifte vores teglsten, fordi tagstenene uheldigvis næppe havde tilstrækkelig funktion længere, fik konen & jeg selv fortalt.

Konen plus jeg selv tænkte i noget tid over, hvorvidt konen samt jeg selv skulle vælge et andet design til taget samt endte med et flot ståltag. Vi rådgav os hos flere anerkendte eksperter samt fandt til slut en forhandler, hos hvem vi var i stand til at godkende både udseende plus pris. Vores tag blev repareret, husets teglsten var udskiftet med ståltag samt hustruen plus jeg selv besidder nu et skinnende ståltag, der bør holde storm plus fugt ude i lang tid endnu.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>