En ride efterskole er for eleven, som elsker ponyer!!

En pause, i hvilken de har mulighed for at dyrke talenter plus modnes, for flere bør 12 måneder på golf efterskole kort sagt være præcis den ting, de mangler. HF, håndværker, matematik, samfundsfag: at bestemme sig for, hvilken retning man skal tage i sit liv, anses som problematisk som teenager. Ligegyldigt om du ønsker sport, fotografi, spiritualitet eller musikproduktion – til alt held findes her efterskoler til hvem som helst. Her er ingen årsag til at vente med at ansøge om en oplevelse, du vil huske resten af dit liv…

Vores håndbold efterskole har fokuseret på sport, så hos os kan du bruge 12 fulde måneder til at udføre din yndlingssportsgren samt oveni leve et godt samt oplevelsesrigt ophold der får mange udfordringer. Du kan oven i købet variere imellem de forskellige typer af idræt under opholdet, pga. at vi har adskillige typer af sport… Hvis du fx ikke kan få nok af fodbold, kan du forsøge et skoleår på en fodbold efterskole, så du får lov til at bruge al din energi på din favoritidrætsgren – er her overhovedet noget mere fantastisk?

Blandt de utrolige ting vedrørende en håndbold efterskole vil være, at man her er i stand til at kreere venner, som varer for evigt. Der dannes nogle virkelig holdbare kammeratskaber, som vedligeholdes for evigt, såfremt man hver enkelt dag under opholdet sidder til bords, står op og rider omgivet af en lille flok af de samme herlige teenagere!!