En rød maxi kjole er åh så formidabel om sommeren…

Min veninde fra gymnasiet venter sit første barn, & jeg er helt igennem lykkelig på hendes vegne… Hun har i 6 år drømt om at få børn, & nu går hendes største ønske FINALLY i opfyldelse! På næste torsdag er vi blevet indbudt til hendes fødselsdagsfest, og det bliver virkelig sjovt! Både hele hendes familie samt de nærmeste venner er indbudt, så der kommer okay mange personer! Jeg har allerede nu funderet over, hvad jeg har i sinde at forære hende i gave! Jeg vil give hende noget lækkert tøj, som hun kan iføre sig mens hun er med rogn… Jeg forstår nemlig selv, hvor meget det har af betydning at bære tøj under sin graviditet, som er løst…

En maxi kjole , http://pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler, er fortrinlig sommer-halvåret, af den årsag, at en maxi kjole er løs, og ikke strammer maven, eller andre steder på kroppen for den sags skyld. Hun har samtidig i evigheder talt om, at hun rigtig godt kunne bruge et lyserødt velour sæt , http://pk-fashion.dk/16-sportstoj-veloursaet, , så et sådan har jeg i sinde også at købe til hende. Et rart velour sæt er godt en lørdag morgen, når man skal ned efter müsli… Som det sidste vil jeg ligeledes købe en super duper buksedragt , http://pk-fashion.dk/51-buksedragter, til hende, af den grund, at jeg fuldstændig sikker på, at en buksedragt ligeledes er rigtig god til en gravid dame. Dengang da jeg var med røgn var jeg ihvertifald lyksaglig for min!

Så på torsdag tager jeg på den helt igennem store shopping. Hele den tidlige aften har jeg sat af til at opspore den flotteste maxi kjole, det skønneste velour sæt, og sidst men ikke mindst, påtænker jeg jo også at kunne finde en klassisk buksedragt… Jeg forstiller mig, at dén buksedragt jeg skal give hende, uden tvivl skal være en, hun både kan iføre sig når det er hverdag & festlige sammenkomster… For jeg tænker egentlig, at det er præcis, hvad en skøn buksedragt kan: en buksedragt kan styles på flere forskellige måder, & dermed bruges i forskellige kontekster! Når man pynter med pæne smykker kan den bruges til middagsselskaber, & uden kan den sagtens anvendes på arbejde.