En sexshop med et enormt udvalg

Jeg skulle bruge penge på kondomer [www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html], nyt lingeri [www.amoro.dk/shop/lingeri-sexet-og-1086c1.html] & sexlegetøj til mig og min fyr, så jeg var i en sexshop [www.amoro.dk/shop/frontpage.html] her forleden dag. Jeg kunne godt tænke mig at gøre ham overrasket ved brug af sexlegetøj plus frækt lingeri, af den årsag at vi har fem års dag. Jeg brugte også penge på kondomer, men det var for min egen skyld. Den sexshop, som jeg var i, var ejere af et stort udvalg af sexlegetøj & meget andet. De var ejere af en stor del forskelligt lingeri, og dermed var det vanskeligt at beslutte mig, specielt af den årsag at jeg var nødsaget til at finde noget, min kæreste ville kunne lide, men samtidig mig selv. Sexshoppen ejede tilmed en stor del varierende kondomer, f.eks. kondomer, som havde smag. Jeg syntes, det var en fortrinlig sexshop, af den grund at de havde sådan et enormt udvalg, og fordi det var en ordentlig shop, der havde ordentlige prøverum.

Jeg glæder mig ganske meget til overraskelsen til min fyr i aften ved brug af det splinternye, frække lingeri og sexlegetøjet. Jeg glæder mig samtidig til at bruge mine nye kondomer, pga. at jeg anskaffede nogle kondomer, som havde knopper, og jeg håber, de giver en god følelse.

Kunne du også tænke dig at give din fyr en overraskelse? Så kan jeg foreslå den sexshop, som jeg var inde i. Faktisk kunne jeg godt tænke mig at anskaffe et kostume derinde en eller anden dag.