Er I du ikke også pjattede med masker, kostumer, parykker og sminke?

Jeg vil slå det fast straks. Moi æælsker at lege med sminke, kostumer, parykker og masker.

Undertegnede kender to hjertevenner som er helt enige og som gerne frembringer egne kostumer eller skaffer crazy masker og pynter hjemme på dem. Især én ven er temmelig glad for hvad som helst når det gælder kostumer, parykker, sminke og masker og vi har sammen været af sted til salg af kostumer og parykker, når teatrene sælger ud. Venindens nyeste køb af masker købte hun endvidere på et salg, og de pynter nu tøsens stuereol.

Kæresten er lidt kritisk ikke helt så ivrig for sminke, masker, kostumer og parykker. Carsten er så født én dag nden fastelavn, så selvfølgelig er hans tarvelige kæreste straks ved at ordne, metoder til at tale ham den gode mand til at vi skal holde et fastelavnsparty, hvor dem som vil kan dresse up med masker, kostumer, parykker og sminke.

Jeg mener kostumer, sminke, parykker og maskerer enormt festligt. Parykker og masker giver ligesom et super skælmsk karaktertræk. Eksempelvis sidste nytår, hvor Sonny og Maren, som stort set altid kommer i og t-shirt og jeans når én af vennerne skal fejre 40 års fødselsdagsfest, aldeldes kuppede os alle og mødte op i vest og kjole inkl hjemmegjorte masker + sminke (for dem begge! – uuh han havde de fineste makeup-pede øjne). Så fedt. Min roomie og jeg ankom i nye dyre kostumer og høje matchende parykker. Et styk munter nytårsaften.