Et uroligt barn får støtte til fordybelse ved at bruge motorik legetøj fra Tangle

Min hjerteveninde har fået et uroligt barn » www.professorterning.dk,. Mathias har svært ved at koncentrere sig, og Tine er bange for, at han udvikler autisme. Hun skildrer ofte alle sine bekymringer og udfordringer, som hun går rundt med. Derfor har jeg søgt lidt på internettet for at se, om ikke jeg kunne finde noget, der kunne aflaste hende. Jeg overvejede allerførst en forkælelsesgave til hende, men så spottede jeg en weblog, hvor en mor fortalte, hvordan hun havde vild nytte af at tilbyde sit barn Tangle motorik legetøj. Debattøren skrev, at hendes pode havde svær ADHD og svært ved at koncentrere sig og var et uroligt barn i skolen. Men med hjælp fra Tangle motorik legetøj så som bolde og sådan noget indlæringsværktøj, kan han nu bedre lukke støjen i klassen ude og slappe bedre af. Det må være noget for min veninde og knægten.

Jeg researchede lidt ekstra og har fundet en side, hvor jeg kan se, at Tangle er den bedste producent af motorik legetøj, og at læger og fysioterapeuter slår et slag for det, så fremt man har et uroligt barn. Et uroligt barn har tilsyneladende god glæde af at anvende hænderne virksomt imens de f.eks. går i skole og skal koncentrere sig om skolelæreren. Et motorik legetøj dæmper ganske enkelt rastløshed og urolighed og skulle også fremme barnets almene individuation. Jeg kunne da tænke mig en til mig selv. Jeg er godt nok ikke fyldt med uro, men jeg har også brug for fordybelse til flere af de tørre taler.