EUR-paller bliver robuste, miljøvenlige plus kan bære adskillige læs

At din europalle kan holde til 1,5 ton, kan du vente almindeligvis. Du bør nu ej fortvivle, hvis dine varer er mere tungtvejende. 4 paller giver f.eks. en vægtmaksimum på omtrent 6 T. At placere adskillige træpaller ovenpå hverandre og på den måde styrke pallernes tolerance, er nemlig en mulighed. Dog må det ikke være denne evne, som er årsag til, at du anvender en europalle og ikke EUR-pallerne, idet EUR-paller er i besiddelse af en ens vægttolerance og derudover, ligesom europaller, er gavnlige for naturen. For at frembringe et eksempel er begge paller autoriseret af ISPM-15, der betyder, at pallerne har fået tilført varme og verificerede ifølge de aktuelle love. Dette tiltag begrænser sandsynligheden for, at der bliver overbragt smådyr sammen med dine lastvarer.

Der er altså kun ét at bemærke, der er, at du uanset din beslutning er sikret stabile træpaller! At du reelt låner pallerne og ganske enkelt kan returnere dem, så snart du er færdig med at bruge dem, vil det sige, at pallerne jo er rigtig kostbare som genbenyttelsespaller.

I tilfælde af, at debatten falder på transport af store mængder af varer, opstår der typisk uenighed ang. den mest egnede løsning. Nogle folk vælger eksempelvis udelukkende godsskibe af en betydelig størrelse, imens de resterende sværger til luftfragtning. At det ligegyldigt transportmetoden er centralt at indhandle stærke paller i fremragende kvalitet, på hvilke varerne kan stilles undervejs på rejsen, bliver imedens gældende for dem alle. Ved netop dette niveau fremkommer det gode, gamle dilemma: Hvad er det bedste køb – EUR-paller eller en europalle…? Ja, det kan være lidt besværligt at sige, da EUR-paller i bund og grund har mange ting til fælles med en europalle.