Facaderenovering på dit hjem

Talrige murere laver alt slags murerarbejde på din ejendom, hvad enten arbejdet er bestående af nyt byggeri, ombygning eller reparationer. Trænger din ejendom til murerarbejde som eksempelvis en facaderenovering inklusive facadeisolering foruden omfugning?

Henad vejen begynder fugerne mellem murstenene på et hus at smuldre. Det får ejendommen til at se slidt ud, og derforuden kan muren blive følsom med hensyn til dårlige vejrforhold, og dette forårsager muligvis beskadigelser på muren. En omfugning foruden eventuelt facadeisolering kan være en fremragende del af facaderenovering. Beskadigelser opstår f.eks., såfremt husets fuger er hullede, hvis de er mangelfulde, hvis der befinder sig fugt i muren eller pga. bier i muren. Murerarbejde i forhold til facaderenovering består tit af en omfugning med nye fuger, filsning/pudsning, vandskuring såvel som facadeisolering af muren.

En god idé er det at få lavet murerarbejde for at undvige ødelæggelser på boligen, dog vælger adskillige yderligere at få arbejdet lavet kun så boligen kan have et mere moderne udtryk. Gamle bygninger har fuger, der er tilbagelagte, som en masse folk får foretaget omfugning på, hvor fugen lægges ud til murstenenes kant. En facaderenovering som denne gør en stor forskel på husets fremtoning, eftersom at murværket kommer til at fremstå som en enhed, og pga. at det ser nutidigt, solidt & velplejet ud. Ydermere kan du få lavet en facadeisolering på bygningen for at forøge dens stand.