Familiebilen skal have en slibning – og valget bliver en sandblæsning el. glasblæsning

Vores familieøse trænger til en ordentlig slibning. Min kæreste og jeg søgte meget på, hvad man må vælge af slibning & her efter på differencen mellem glasblæsning og sandblæsning. Kæresten og jeg forstod på en privat webside, at glasblæsning er en slags sandblæsning, og at glasblæsning, som navnet antyder, er en slibning som sker ved brug af små glaskugler i . Modsat en sandblæsning virker glasblæsning vidst ikke specielt hvæssende men i stedet glatte overfladen . Derfor bliver vi i tvivl, om hvorvidt sådan et styks glasblæsning reelt er rigeligt.

Undertegnedes fætter Ib har forhørt sig, om Jeg vælger at få et tilbud på professionel den slibning eller om jeg overvejer at udføre tjansen selv. Min kæreste og jeg har researchet lidt for at finde vejledning i forbindelse med at klare glasblæsning og sandblæsning selv, meeen jeg har ikke rigtig evnen eller modet til at starte op på det projekt. Undertegnede er bestemt ikke årets største hobby håndværker. Og på en af de bilhjemmesider der har råd til at fikse sandblæsning selv, har vi læst, at du næsten kan at fræse dytten helt skævt, og at slibningen sviner virkelig meget. Og jo, jeg ville sagtens se, at det bliver resultatet, såfremt jeg kaster mig ud i en gør det selv glasblæsning. Så må jeg nærmere lade de professionelle metalslibere om at klare den slibning.

Når den slibning er klaret skal mig og min kæreste have malet dytten. Og dér er vi sørme ik’ helt enige om kuløren. Skal det blive en klassisk sølv eller sort, eller hvad med et stk mere sporty orange eller rød. Det skal jeg og kæresten beslutte os for i mens vi får introduktionstilbud på sandblæsning. Derefter kan kæresten og jeg se, hvem som kommer vindende ud af den debat.