Fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej – interessen hos ny karl

Mor her scorede som I måske måske ikke har kendskab til, en ny ven. Og stort set lige så sympatisk og humoristisk manden er, præcis så munter er han over at fiske samt fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul. For kun halvanden måned siden vidste undertegnede ik’ en pind om fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej, men efter 2 til 3 cafeaftaler, og jeg udspurgte han om ind til mandens liv, hvor han oplyste mig om sit fiskeri-halløj, så ved jeg idag en smule om fiskeri og samtidig også fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej.

Jeg holder af ham, og moi kan faktisk nemt se jeg og ham bo under samme tag en dag i fremtiden. Meeen. Skal undertegnede så bo sammen med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger. Det aner undertegnede ikke om undertegnede magter at leve med. Lille jeg har dog ik’ spurgt herren, hvilket sted han opmagasinerer hans med fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul. Hvorhenne får jeg og ham fiskestænger plus andet fiskegrej anbragt uden at det vækker opsigt? Forhåbentligt er fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul noget som hører til i loftsrummet.

Lyder det som et styk indholdsløs biograf-date, når vi samtalede om fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger. Men herren er særdeles lidenskabelig og til alt held tillige ganske sjov, og som følge af det kunne han absolut et par fiskehistorier, hvor han har draget med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger og kommet ud for alt muligt underligt. Jeg havde sandelig ikke forventet, at genfortællinger omkring fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger måtte få undertegnede til at skrige sådan af grin? Det var lige et styks råd til svendene. Så fremt I synes munter, så skal i nok slippe af sted med ævl om fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej og hobbyer som biler, fiskeri eller måske modelfly.

Vores tredje ud-af-biografen-date? Det bliver naturligvis et styks fiskeri-tur hvor ham & jeg sandelig drager ud med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger og fuld oppakning, madpakke og tålmodighed