Foråret er på vej, & så er undertøj designet af Reima lige sagen.

Stormvejret er med hastige skridt på vej mod landet. Naturens luner er samtidig en spådom om den periode, som vi kan vente os. At opholde sig ude vil være tænderklaprende, og bedsteforældre handler dyrt tøj syet af eksempelvis Mini a Ture og Zadig & Voltaire, sådan, at de søde små ik skal hundefryse.

Man kan dog ej trække på skuldrene af, at det er en kendsgerning, at en del samtidig spekulerer på

mange andre ting, så snart de shopper på dyrt tøj i en stor skala. For langt de fleste omhandler det samtidig, at de attrår at have deres børn til at bære bekosteligt børnetøj designet af brands såsom Reima og Pom Pom. Mange forældre efterstræber nemlig at have kønne børn. Rollinger ér og vil altid være en ligefrem prolongation af mor og far. Og rollinger som er iklædt lækkert børnetøj skabt af f.eks. Retour & Pom Pom symboliserer en mor og far, som har orden på

livet. Nu om stunder ønsker vi alle at symbolisere, at vores familie er en sådan familie, som er i stand til at efterkomme samtlige af de værdier, der ligger implicit i samfundet.

Denne jagt på at kreere samt bibeholde den helstøbte familie gør, at man, hvor end man kigger, finder flot klædte børn i børnetøj skabt af Retour & Zadig & Voltaire. Der er 100 procent nul og nix forkert i at købe kvalitetstøj til børnene, men utallige frygter, at det kan blive kompliceret. Dét kan ende med at være en match imellem fædre og mørdre, hvori børnene tages som fanger. Vi argumenterer for, at forældre skal bruge penge på tøj i en god kvalitet til rollingerne for børnenes skyld, fordi dét er dejligt at bære, & har en ekstrem bærekraft, men ik fordi, at de skal være en medspiller i en tvist, de ikke har bestemt at være deltager i. Som et par sidste ord vil vi fremlægge det synspunkt, at forældre stiller krav til de high-end mærketøjsbrands såsom Mini a Ture samt Pom Pom. Det forholder sig jo netop således, at der sammen med den høje sats burde være ledsaget af, at virksomheden adlyder de forskellige etiske ansvarligheder, som medfølger, hvis man ønsker at være en socialt ansvarsbevidst gesjæft.