Fordi aluminium føles meget smidigt, bliver specialprofiler aluminium en mulighed i adskillige typer af udformninger

Det kan en gang i mellem blive en udfordring at lave de perfekte redskaber eller materialer til dine produkter, som værende designvirksomhed. At du fra første skridt bliver opmærksom på, hvilke metaller, der bliver optimale til dine apparater, & hvilke forhold de er nødt til at kunne holde til, virker enormt vigtigt. Med sin lave masse, væsentlige korrosionsbestandghed såvel som lette bearbejdning bliver aluminium et optimalt metal til flertallet af værktøj – et metal, som er enormt foretrukket i branchen må være aluminium.

Når du besluttet at designe specialprofiler aluminium til dine maskiner, eksisterer der dernæst utallige aspekter at overveje. Således at alle aspekter af konstruktionen bliver fuldstændig planlagt, tror vi på, at det føles af stor betydning at være en del af designudvikling & idé helt fra starten, plus vores firma har god kompetence indenfor specialprofiler aluminium. Vi kender til, hvad for nogle behandlinger, som kan tilføre dine specialprofiler aluminium nøjagtig de kvaliteter, du kunne tænke dig, plus vi kan vejlede omkring, på hvilken måde du er i stand til at opnå den højest mulige holdbarhed samt modstandsdygtighed.

Det er også væsentligt at beslutte bearbejdning aluminium for at maksimere holdbarhed samt udseende, idet designet til dine specialprofiler aluminium er parat. Fx kan en lak give en flot glans til dine specialprofiler aluminium, og samtidig beskytte dem mod slid. At bruge en bearbejdning aluminium så som anodiseringsbad, som er i stand til at forøge kvaliteten af det naturlige oxidlag, der eksisterer på aluminium, bliver også en mulighed.