Forfængeligheden har lidt nederlag & nu får jeg speciallavede fabriksnye hørreapparater

Det spirede med, at undertegnede vurderede at værterne hos tv-avisen og Lorry virkelig snakkede så mumlende. Derefter blev min mand Laurits vred over, at hans kone sjældent responderede, hvis manden ævlede henne fra badeværelset eller henne fra stuen. Mor her begyndte at lade som ingenting, men på den anden side mor her er jo klar over, at gamle jeg skal have et styks høreapparat - https://dk.hearing.siemens.com/ – . Og heldigvis er høreapparater i øjeblikket jo små.

Gamle jeg ævlede først med lægen, der testede mig og overførte mig direkte til ørelægen. Og nu er undertegnede klar til idéen om at måtte gøre brug af høreapparat og nu glæder jeg mig til igen at kunne høre med et lille smart høreapparat.

Ifølge min ørelæge får lillemor her en fin binaural oplevelse med at høre med mig, hvordan det vil være. De svar må undertegnede på egen hånd opleve . Mor berettede engang, at hun kunne glemme hendes høreapparat fuldstændigt og det er sket at hun har fortrænget at tage det af før at hun skulle tage en dukkert ved Balka Søbad. Ih altså sikke noget. mig, hvordan det vil være. Det må lillemor her ganske selv mærke efter samt øve mig i at vænne mig til. Min mor betroede mig for længe siden, hvordan hun glemte sit høreapparat fuldstændigt og engang fortrængte at tage det af inden at hun var på vej til at dyppe sig på Hornbæk strand. Haha mon undertegnede bli’r lige så glemsom.

Lillemor her konverserede i starten sammen med min læge, der testede mig hvorefter han sendte mig direkte til ørelægen. Og her hvor lillemor her er parat til idéen om, hvordan jeg nu bliver en type, som må til at benytte høreapparater, så ser jeg frem til at høre godt med sådan et smart høreapparat.

Ifølge høreklinikken får undertegnede en behagelig binaural lytteoplevelse når jeg benytter det dugfriske hørreapparat. A hva’ tænkte . Ordet betyder, at du ved høreapparater fungerer lige super på begge ører, og det er sandelig er ret vigtigt for ens liv.