Fuldend din virksomheds hovedsæde med innovativ vandkunst

Vi havde valgt at tænke stort og bruge penge på mindeværdige omgivelser med nytænkende vandkunst såvel inde som ude, da vores virksomhed sidste år rykkede teltpælene op og flyttede til et nyt hovedsæde for den danske del af koncernen. Der var ikke desto mindre talrige valgmuligheder. Det var derfor udslagsgivende for mine chefer og mig at hyre et vandteknisk firma, der ikke bare kunne lave en fontæne eller et springvand. Dertil var det centralt for min virksomhed, at det valgte firma ikke blot leverede helt almindelige spejlbassiner og fontæner.

Efter at have set resultatet må jeg indrømme, at det er sandt at sige smukt. Vores firmas hovedkontor har nu fået en hall med et æstetisk spejlbassin, der slutresultatet af habil rådgivning og en projektstyring, som blev ført ud i livet efter bogen og til tiden. Desuden er vores spejlbassin etableret som en trappe, så spejlbassinet følger langs trapperne op til 4. etage. Vi er således blevet velsignet med et spejlbassin, som uden tvivl får talrige rosende ord fra vores besøgende.

Ved hovedindgangen er der også blevet anlagt vandkunst i fremragende kvalitet efter alle kunstens regler. Her er der blevet etableret et interaktivt springvand, som der tilpasser sig efter omgivelsernes bevægelser. For at fuldende udtrykket er der i springvandets midte opsat en arkitekttegnet fontæne, som harmonerer perfekt med de stilrene linjer i bygningens arkitektur. I fald du lige som vores firma overvejer at få etableret et spejlbassin eller eventuelt en anden type vandkunst ud over det sædvanlige, kan vi som firma derfor helt sikkert lægge et godt ord ind for vores vandtekniske leverandør.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>