Gemalen er startet i en virksomhed med forstøver spray, autojet, el sprøjtepistol og spraying system

Husbonden påbegynder i job på en arbejdsplads, som afsætter el sprøjtepistol {http://mt-spray.dk/sproejtepistoler}, autojet - http://mt-spray.dk/leverandoerer/autojet – , spraying system og forstøver spray {http://mt-spray.dk/sproejtedyser/hydraulisk-forstoeverdyse}. Hva’ spekulerer nogle af jer velsagtens, og netop dette er ydermere det indledende svar fra mig. Jeg ved egentligt ik hvad el sprøtjepistol, spraying system og autojet skal bruges til. Og i min optik virker et stk forstøver spray som en dims som benyttes til at overbruse fredsliljerne på altanen. Hehe. Når manden har fri fra den første dag på arbejdet, bliver jeg sikkert klogere.

Autojet er så vidt jeg ved et spraying system, specialfremstillet til produktionsvirksomhedens ønske. Denne slags spraying system kan såvel komme med rør, pumper og dyser, og ægtemanden kommer til at være til nytte med at installere og vedligeholde virksomhedens Autojet spraying system. Og en el sprøjtepistol er så vidt jeg ved til rengøring og desinfektion, til at sprøjtemale eller til at coate ting eller medicin. Alt sammen i industrien og lignende produktionsfirmaer. Som jeg har opfanget det.

Ja som nogle af jer sikkert har bemærket har undertegnede googlet lidt om forstøver spray, autojet, el sprøjtepistol og spraying system for bedre at kunne ævle med om hans opgaver. Selv arbejder jeg som sygeplejerske, og Valdemar snakker med om en sygdom eller 10 for at kunne begribe mit arbejde.

Spændende bliver det om snakkende mig kan følge med i talen, når min gemal returnerer hjem igen fra sine første dage på job. Måske delagtiggør han mig om sådan et autojet spraying system, forstøver spray som at der ikke er beregnet til blomsterne og hvordan et styk el sprøjtepistol anvendes. Det bliver helt sikkert spændende for ham den arbejdsomme.