Grimas ansigtsmaling – Husets unger er vildt begejstrede for ansigtsmaling fra Grimas

Familiens møgunger, som begge er startet i skolefritidsordning har fået øjnene op for det dersens ansigtsmaling. Jeg troede faktisk at ansigtsmaling mere var interessant for noget de mindre børnehavebørn, og de har også begge prøvet det hos fastelavn på den røde plads. Men i dag er ansigtsmaling Grimas sørme et hit for begge ungerne.

Jeg og min mand har erhvervet os det der ansigtsmaling Grimas til børnene, så de kan bruge det herhjemme. Og så i weekenden, hvor vi snoozede halvlænge, stod møgungerne op på listefødder, spiste cornflakes og startede med at nulre med det nyidkøbte ansigtsmaling. De er vildt snilde til at lægge det efterhånden. Så de to vantrede sørme liii ind om slikbutikken og Fona med hovederne fulde af ansigtsmaling. Fjantede poder. De griner over at få cadeau over deres leg med ansigtsmaling.

Selv vurderer jeg at begejstringen for ansigtsmaling Grimas begyndte samtidig med pædagogen Maibritts ansættelse. Den dame er meget konstruktiv og kreativ og hun påbegyndte et udklædningsværksted, hvor børnene hygger med ansigtsmaling eller skaber imponerende kostumer. Den del med ansigtsmaling har Ida er det.