Halloween kostumer til min ven og mig

I efteråret skal min kollega/ven og mig til kostumefest på jobbet, og han ville gerne have, at jeg skaffer de kostumer » http://dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39/,, som vi skal have på. Jeg har overvejet adskillige forskellige halloween kostumer » http://dramashop.dk/halloween/,. Faktisk er det også til efteråret, at der kommer oktober-fest. Der har man tyroler kostumer » http://dramashop.dk/category/tyroler-67/, på. På grund af det tog jeg i shoppingcenteret i kostumebutikken her for nylig. De havde et væld af halloween kostumer og endog tyroler kostumer, men også en del lækkert udstyr – masker, parykker, sminke, og så videre. Til at begynde med gloede jeg på kostumer for at få inspiration. De havde kostumer i massevis, og mange uovertrufne at vælge imellem var der. Efterfølgende var næste skridt masker, parykker og sminke, og også her var der yderst mange produkter. Jeg købte to meget seje udklædninger. Efter jeg havde sluttet købet af kostumer, tog jeg hjem til min kollega/ven for at vise ham de halloween kostumer, jeg havde købt. Han blev tilfreds, da han så, at vi skulle være spøgelser. Jeg nævnte for resten de der tyroler kostumer, hvorefter vi talte om at tage til en oktoberfest sammen i efteråret. Jeg ser frem til at se mig og min kammerat i vores udklædninger. Jeg tror, vi bliver uhyggelige i kostumerne. Jeg kan yderligere ikke vente med at se medarbejdernes kostumer. Jeg tror, at det bliver en sjov firmafest. Uden at vide hvorfor, er kostumefester altid en anelse sjovere end almindelige arrangementer.