Har fået kæreste, der jobber med spray teknik, luft dyser, kontraventil og væske luftdyse

I, der har fulgt mig de seneste age/uger ved sikkert allerede, at jeg fandt et stk dugfrisk fyr. Undertegnede har før i tiden flitert med alt fra håndværkere til akademikere og funktionærer, og i de her dage har jeg hittet mig et stk fyr, som beskæftiger sig med af spray teknik (http://mt-spray.dk/), kontraventil (http://mt-spray.dk/tilbehoer), væske luftdyse (http://mt-spray.dk/luftdyser) og luft dyser. Nej den slags er heller ik ting, undertegnede i forvejen havde viden om. Men nu i dag ved jeg da en smule om fx luft dyser og spray teknik. Det kan man bare se.

Ragar har arbejde i en virksomhed, der vidst tilbyder landets mest imponerende lager af dyser. Lidt fint synes jeg. Personligt ved jeg ikk noget om kontraventil, luft dyser, spray teknik og væske luftdyse, dog har jeg lært, at sådan nogle dimser benyttes i virksomhedsindustrien og at sådan nogle luft dyser eller en specifik væske luftdyse kan kan opfriske på virksomhedsindustriens udgifter. Det er egentligt temmelig fængslende at høre om sådan noget som væske luftdyse, kontraventil, luft dyser og spray teknik og lære om noget helt nyt.

Det sker at han tager opgaver med sig hjem og tydeliggør en smule omkring luft dyser, spray teknik, kontraventil og væske luftdyse. Andre gange skal han liiige gøre et par bestillinger af kontraventil eller luft dyser færdigt. Som oftest kan han lade sit arbejde med luft dyser, kontraventil, væske luftdyse og spray teknik luft dyser, væske luftdyse, kontraventil og spray teknik blive indenfor tiden på arbejdet og lægger sin interesse på mig hans kæreste og vores samlede interesser, idet han er hjemme. Skønt.