Havetrampolin havde jeg sparet sammen til

Jeg har for nylig anskaffet en havetrampolin (www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html) til min datter, da hun havde fødselsdag. Min datter er springgymnast, og hun har i flere måneder ønsket sig en stor havetrampolin, og af den årsag at hun har plaget mig så meget, brugte jeg penge på den til hende. Jeg vil gøre næsten alt for at glæde hende!

Flere divergerende størrelser på trampoliner (www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx) kunne jeg købe, men jeg anskaffede den største størrelse havetrampolin, der var, således at min datter kan øve spring på trampolinen. En trampolin som denne koster virkelig mange penge, dog har jeg sparet op til min datters fødselsdagsgave i lang tid, og derfor havde jeg heldigvis råd til at bruge penge på den. Jeg skulle dog give flere penge for at kunne få en havetrampolin, som var udstyret med sikkerhedsnet på, men det gjorde jeg gerne, sådan så hun ej kommer til at skvatte ned og slå sig. Jeg synes, at trampoliner, som ej er ejer af et net, er ansvarsløst at anskaffe til børn, særligt yngre børn. Min datter er virkelig glad over sin nye trampolin, og af den årsag hopper hun samt øver sine spring på den alle dage. Yderligere har hun haft besøg af mange veninder, som har prøvet trampolinen, og min datter og hendes venner har det virkelig skægt sammen, idet de hopper. Jeg mener helt klart, at trampolinen er alle pengene værd, og jeg vil gerne anbefale den til andre forældre, der har børn, som godt kunne tænke sig en trampolin i gave.