Her er brug for grundig gennemtænkning, når I vil vælge nye liftgardiner

Vi, jeg og min fyr, kan ej finde ud af, om vi skal købe gulv & tæpper el. væg til væg tæpper. Min fyr vil gerne have væg til væg tæpper, grundet at det ser hyggeligt ud, men jeg vil gerne have gulv såvel som tæpper, af den årsag at jeg synes, at det er flottest. Desuden mener han, at vores to børn ej kommer til skade ligeså hurtigt, idet de leger indenfor med væg til væg tæpper, som er hans foreslag. En stor renoveringsopgave i huset arbejder jeg og min mand på. Vi er dog stødt på et problem.

Jeg mener dog stadig, at min mand og jeg bør erhverve gulv og tæpper, pga. at vores børn jo slet ikke skal lege så vildt i vores stue. I det mindste er vi, min fyr og jeg, enige om købet af liftgardiner. At vi også snarligt finder en løsning på tæppe-problemet, er mit håb. Vi har jo også meget andet at ordne end tæpper. Vores stue såvel som soveværelse skal nemlig sættes i stand.

Vi skal eksempelvis købe spritnye liftgardiner, grundet at de gamle er rigtig medtagne. Nogle splinternye liftgardiner kan jeg ikke vente med at anskaffe. Så rummet ikke vil blive mørkt, til trods for at gardinerne er nede, kommer vores splinternye liftgardiner formodentlig til at være i en lys farve.