Her fremstilles utallige varierende havetrampoliner, både farver samt størrelser: men det mest betydningsfulde er nok en sikkerhedsforanstaltning

For at gøre min datter glad vil jeg gøre stort set alt. Pga. at det var hendes fødselsdag, har jeg for nylig erhvervet en havetrampolin som gave til min datter. Det er uansvarligt at vælge trampoliner, som ej har et sikkerhedsnet, til specielt yngre børn, synes jeg. Min datter er gymnast og har længe godt kunnet tænke sig en stor havetrampolin, og fordi hun så godt kunne tænke sig den, købte jeg den til hende.

Jeg erhvervede den største størrelse trampolin, de havde, sådan så min datter har plads til at springe på den, men flere varierende størrelser af trampoliner kunne man få. Særdeles begejstret for sin nye trampolin er min datter, og derfor hopper hun og øver spring på trampolinen alle dage. Jeg har sparet op til min datters gave i noget tid, så jeg havde råd til den, men en trampolin som denne koster ret meget. Dog skulle jeg give flere penge for at få en havetrampolin, som havde sikkerhedsnet rundt om, men det gjorde jeg gerne, sådan så hun ej vil skvatte ned og komme til skade. Jeg kan godt anbefale en havetrampolin til andre forældre, der har børn, som gerne vil have en trampolin, for jeg synes helt bestemt, at trampolinen er alle pengene værd. Et væld af veninder har hun ydermere haft på besøg, der har hoppet på havetrampolinen, plus de har det særdeles sjovt, når de hopper sammen.