Hf Fyn – Bliv rustet til for fremtiden

Vil du tage en Hf Fyn?

Uanset hvilke studiedrømme, du har, ved jeg, at en Hf Fyn vil give dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu skal jeg studere til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg kommer ind. Måske har du allerede tjek på, hvad du ønsker at blive. Det er en mulighed, at du drømmer om at blive politibetjent, pædagog eller sygeplejerske, eller det kan være, at du går målrettet efter et naturfagligt studie på universitetet.

Er du usikker på, hvad du kan se dig selv arbejde med senere i livet? Det var jeg heller ikke klar over, da jeg blev færdig med skolen. Men Fyns hf-kursus {www.vucfyn.dk/fynshfkursus} giver dig ekstra tid til at vælge retning.

Hf Fyn – Gå efter dine drømme for fremtiden

Afslutter du folkeskolen til foråret, og vil du have en uddannelse med masser af fag at vælge imellem? Hvis du læser din Hf midt på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så kan du selv målrette hf-en til nøjagtigt den studieretning, som du drømmer om!

Ved siden af den almindelige hf med valgfag på A, B og C, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig liniern: Sproglig hf, politilinjen, pædagoglinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. De linjer er hver især skræddersyede så de kan forberede dig til dit drømmestudie.

Fyns hf-kursus har adgangskrav

Vil du at gennemføre en Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du leve op til en ordentlig omgang adgangskrav. Er du gået ud af folkeskolen for over end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor de så ser på dine personlige og faglige kompetencer.

Afslutter du folkeren til forår, skal din skole vurdere, om du kan starte på en Hf. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan begynde på HF’en hos Fyns hf-kursus. Det måtte jeg, men det er ikke så ubehageligt, som det kan lyde.