Holder i lige som undertegnede af karnevalskostumer?. Overstadighed over hensigten om karneval i aalborg klædt i karnevalskostume

Undertegnede vil ret gerne til karneval i Aalborg klædt i fjer, glimmer og karnevalskostume. Moi sætter pris på karnevalskostumer og gang i gader & parker. Og jeg fik anbefalet, at karneval i Aalborg er en kæmpe festlighed og også stort. Har I læsere deltaget i karnevalskostumer und alles? Det lyder så sjovt?

Karneval i Aalborg – Jeg ser bilelderne for mig. Jeg & pigerne med smukke, glitrende karnevalskostumer og derefter bare skabe en fest og shake booty til en samba. Vi har mødt en frøken, der øver i at danse med sammen med et ensamble til karneval i Aalborg i et glimtende karnevalskostume. Det kunne være skønt at komme og se, hvor professionel hun er blevet. Jeg vil meget gerne opleve hendes dans.

Sidste år var jeg til Københavns karneval, men hørte, at karneval i Aalborg virker federe. Og det har virkelig de sidste år været en smule fesent i Kbh, hvor kun de færreste var klædt i karnevalskostumer. Derfor vil jeg afsted til karneval i Aalborg med fjer, glitter og karnevalskostume. Måske skal Jeg og tøserne på sambakursus inden.