Hvad for en påhængsmotor vil du investere i?

Når det danske vejr på ny starter med at blive lunt, & den lune årstid meddeler sin ank., bliver det for en hel del mennesker ensbetydende m. sejlture. Hvad enten det er hastighed & spænding i en speedbåd, som trækker, eller om det tværtimod er en fredelig sejltur i en lillebitte optimistjolle, er det helt vildt rart at nyde den danske sommer fra vandet.

Til dette formål gør mange danskere brug af 1 påhængsmotor » http://www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer,, og det er et godt indfald! Som ejer af 1 påhængsmotor forskånes man faktisk for at blive tvunget til at udøve det besværlige slæb uden hjælp. Du kan bare sætte dig godt tilpas og nyde det lækre sommervejr, mens påhængsmotoren skubber robåden af sted.

Hvilken type af påhængsmotor, du bør investere i, kommer an på, på hvilken måde du bruger optimistjollen. Elsker du betydelig speed? I så fald skal du have fat i en volumiøs og stærk påhængsmotor, som formår at skubbe dig af sted igennem bølgeslagene med flyvende hurtighed! Er du tværtimod i højere grad ude efter en doven fisketur…? Så er det en beskeden påhængsmotor, du har behov for.

1 er under alle omstændigheder helt sikkert, & det er, at både større og mindre robåde har gavn af en påhængsmotor – & det har du ligeledes. Med en sådan bliver turen nemlig betydeligt nemmere, & det kan jo alene betragtes som en fordel. Faktisk er det en mesterlig idé allerede at begynde at kigge på påhængsmotorer. Til sommer kommer der jo til at herske stor efterspørgsel, & det må være synd at måtte gå forgæves.