Hvilket firma forstår sig på rekruttering Århus…

Mit arbejds-liv har undergået en drejning, jeg ik ønsket mig.. Vi fyrer dig, lød konklusionen, dengang da jeg sad inde på min leder Eriks fuldt møblerede kontor… Min afdelingschef havde fortalt os ansatte om en fyrings-runde, men jeg må sige, at det kodylt meget kom som et chok trods alt… Jeg havde som nævnt været bekymret, men håbede jo dybt inde i mig selv på, at det ik gik ud over mig. Finally er jeg ovenpå igen, og klar til at finde et andet job! Det er lige nu I kærlige med-bloggere entrererer billedet… Jeg vil rigtig gerne høre om jeres oplevelser med et såkaldt vikarbureau Århus, og om hvaffor nogle erfaringer I har med rekruttering Århus & outplacement Århus… Jeg er forvirret ift. hvilket vikarbureau Århus, jeg skal vælge… Mit umiddelbare indtryk er, at der er kolossalt mange bureauer, og jeg har vanskeligt ved at forstå hvor de adskiller sig fra hinanden. Jeg har brugt flere uger på at undersøge mine muligheder for både rekruttering Århus og outplacement Århus, men jeg er ikke blevet klogere!

Jeg føler i grunden bar, at jeg er blevet helt enormt meget mere tvivlende! Jeg synes jo egentlig, at alle vikar-bureauerne offererer det samme…? Er det en misforståelse?? Eller har I et favorit vikarbureau Århus, som I plejer at bruge? Såfremt det er tilfældet vil jeg hjertens gerne høre om jeres valg! Jeg kan mærke, at jeg post fyring er blevet mere ked af det, & jeg føler allerede, at min jobsøgning er svær. Derfor; hvis I kan guide mig til et super godt vikarbureau Århus, der forstår sig på rekruttering Århus & outplacement Århus, ville jeg blive ret så glad! Lige for tiden er min job-søgning altoverskyggende, og jeg kan absolut ikke fokusere på noget andet! Jeg vil så gerne finde et job igen, og jeg har hørt, at det ALTID er en super idé at kontakte et vikarbureau Århus… Et lokalt bureau – som for eksempel vikarbureau Århus – er nemlig såkaldte eksperter i lokalmiljøet.